News Flash:

Drob din carne de pasare

23 Martie 2010
1899 Vizualizari | 0 Comentarii
drob pasare
Timp de preparare:

2 ore

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

* 2 kg.ficat de pasare
* doi piepti de pasare
* doua legaturi de ceapa verde
* doua legaturi de usturoi verde
* marar
* leustean
* 6 oua.


Mod de preparare:

Se fierb putin carnea de pasare si ficateii cu vegeta, piper si doua foi de dafin, apoi se scot si se lasa la racit.
Dupa aceea se trec prin masina de tocat carne cu gauri mari, sau cine are, prin robot.Tot prin moara se trec si legaturile de ceapa verde si usturoiul, mararul sau alte verdeturi dupa preferinte, apoi se amesteca compozitia cu 6 oua, se pune in tavi de cozonac si se da la cuptor, la moderat, cca 1h si 30 minute, se lasa la racit si apoi se mananca ca si drobul de miel.

Distribuie:  
Incarc...

Libertatea.ro

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

750 viz    0 com
851 viz    0 com

Mica publicitate

© 2016 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1979 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016876 (s)