News Flash:

Cum se prepara mamaliga STUDENTULUI: cat trebuie sa fiarba si cum se amesteca

21 Decembrie 2016
2786 Vizualizari | 0 Comentarii
Retetele de mamaliga sunt numeroase si variaza de la o regiune la alta in functie de ingredientele de care dispui si de imaginatie. Cel mai simplu fel de mancare, cu adevarat traditional, este mamaliga cu branza (branza sarata, branza de oaie). In trecut, mamaliga inlocuia painea, care era considerata un adevarat lux in casele de tarani. Mamaliga este facuta intotdeauna proaspat pentru fiecare masa si mancata calda. Astazi, va propunem o reteta de ”mamaliga boiereasca” a profesorului Nicolae Curelea, un maestru al bucatariei moldovenesti, care din pasiune pentru gastronomie, incurajeaya si promoveaza retetele autentice romanesti.


Ce ne trebuie? 


• 3 cesti lapte dulce; 


• 1 lingurita sare; 


• 1 lingura unt; 


• 1 ½ ceasca malai (Cantitatea poate varia in functie de calitatea malaiului si daca este macinat grosier sau mediu); 


• 200 g branza telemea; 


• 1 ceasca smantana.

Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1062 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011446 (s)

loading...